Регистрациja на VIP Карта

Ви се заблагодаруваме за укажаната доверба на изборот на висококвалитетните апарати EUROLUX, FABER и LINO. Се надеваме дека ќе одговорат на вашите потреби и ќе Ви служат долго и верно.

Со добивање на персонална VIP картица со рок на важност од 5 години Вие сте во привилегираната категорија на специјални клиенти на СКОЛЕКС Доо Скопје. Тоа Ви гарантира не само првокласно опслужување, туки и ред други уникатни предности:
 

Полна 5-годишна гаранција OPTIMUM за секој дополнително купен електро апарат од продажната гама на СКОЛЕКС Доо за време на целиот период на важноста на Вашата персонална VIP картица.
 

Експресно сервисно опслужување како во вашиот дом, така и на територијата на целата држава.
 

Сервисно опслужување со предност од специјализираните сервисери на СКОЛЕКС Доо Скопје.

Професионални телефонски и интернет консултации со сервисните специјалисти на Сколекс Доо на телефонски број 02 322 75 82; 070 / 381 844 и на e-mail: info.skoleks@leksgroup.com.


За да ја активирате Вашата VIP картица, ве молиме да ги попоните неопходните

податоци тука >>>

 

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА ВИП КАРТА

ПОЛИТИКА НА ДОВЕРЛИВОСТ НА „СКОЛЕКС“ ДОО