SKOLEKS СО НАГРАДАТА ЗА НАJДОБАР МОДЕРЕН ШТАНД / 30.03.2013

Почитувани клиенти и соработници,
Со задоволство Ве информираме дека фирмата SKOLEKS DOO беше наградена со престижната награда за "Најдобар модерен штанд" на САЕМ НА МЕБЕЛ 2013. Наградата беше доделена од посебна комисија во состав 10-членово жири, а наградата беше врачена на официјалната церемонија на извршниот директор на SKOLEKS - г-дин Сашко Ѓорѓиев.

"Како компанија која е тесно специјализирана во понудата на иновативни и дизајнерски кујнски апарати за вградување, за нас оваа награда е признание дека бизнисот ни се развива во вистинската насока. Се разбира, дека ќе продолжиме да ги провоцираат нашите клиенти и соработници и од себе ќе го  даваме максимумот за во иднина! "- изјави по повод наградувањето г-дин Ѓорѓиев и ги покани сите оние кои се уште не успеале да посетат модерниот штанд на фирмата да го направат тоа до 31 март 2013 во Хала 4, штанд 405.

Ве очекуваме!