SKOLEKS СО ЈУБИЛЕЈНА ПРОМОЦИЈА ОД 19.08.2013 г. / 19.08.2013

Како дел од групацијата LEKS, фирмата SKOLEKS DOO има задоволството да Ви се претстави со специјална јубилејна промотивна брошура, посветена на 15-годишниот јубилеј на успешното партнерство помеѓу лидерот во производството на аспиратори FABER и LEKS

Leks Group и Faber:15 години лидерство на Балканот / 02.07.2013

На 01 јули 2013 гдина Leks Group и Faber свечано го прославија 15-годишниот јубилеј од започнувањето на свето успешно партнерство.

SKOLEKS СО НАГРАДАТА ЗА НАJДОБАР МОДЕРЕН ШТАНД / 30.03.2013

Со задоволство Ве информираме дека фирмата SKOLEKS DOO беше наградена со престижната награда за "Најдобар модерен штанд" на САЕМ НА МЕБЕЛ 2013.

Нова промоција-од 01.07.2012 / 03.07.2012

СКОЛЕКС стартува своја нова промоција, која е впечатлива со голем избор на аспиратори,уреди за вградување и садопери од трговските марки FABER,EUROLUX и LINO.

Нова генерација системи за намалување на бучавата од Leks Group / 30.11.2011

Leks Group ја затвора и последната страница од историјата на бучните аспиратори, претставувајќи го системот COMPAIR FLOW 150 - завршен елемент со кој бесшумното прочистување на воздухот во кујната веќе станува реалност.

Дизајн достапен за секого / 09.09.2011

Следејќи ги последните трендови во опремувањето на модернта кујна, новата дизајнерска линија на аспиратори од LINO импресионира со три стилски модели, изведени во инокс со црно или бело стакло.

НОВ ТРГОВСКИ КАТАЛОГ 2011 / 18.03.2011

Среќни сме што можеме да го претставиме на сите наши клиенти и на нашите трговски партнери, новиот каталог на СКОЛЕКС за 2011 г.