НОВА ПРОМОЦИЈА ОД EUROLUX / 01.12.2015

НОВА ПРОМОЦИЈА ОД EUROLUX

На наше големо задоволство имаме можност да Ви ја представиме новата промоција од Експертот во уредите за вградување - Eurolux, која ќе започне да важи од 01.12.2015 година до 29.02.2016 година.

Со доаѓањето на Новогодишните празници, доаѓаат и нашите жешки предлози, односно пристигна нашата нова серија на фурни  PRIORITY. Таа се одликува со неодолива модерна визија, беспрекорна чистота на линиите и формите, интелигентна функционалност и висок квалитет. Новата серија на фурни хармонично ќе се усогласи со дизајнот на секоја кујна. Во оваа промоција доплнително додаваме и уште едно решение за кујнска чешма- батерија од композитен материјал во лицето на моделот NYX.