Новата промоција на LINO / 01.12.2015

Имаме задоволство да Ви ја представиме на Вашето внимание новата промоција на Достапната Удобност - LINO, која ќе започне да важи од 01.12.2015 година.

Во нејзе основно се вклучени три трио Пакети: TRIO MAXI, TRIO HBI 420 и TRIO 300 кои ќе Ви понудат широк спектар на можности, истите се со исклучително привлечни цени и сооднос цена квалитет. За оние од Вас кои се уште не сте се запознале со нашите предлози од пакети: композитен мијалник, автоматски вентил и чешма-батерија "3во1", сега е Вашата шанса.