Специјална Јубилејна Промоција / 01.12.2015

Информираме Ви за стартот на новата наша Специјална Јубилејна Промоција "Прославувајте со FABER!", со која сакаме да го одбележиме соодветно 60 години Италијански Дизајн, Високи Технологии и Извонредени Иновации од FABER.

Во оваа промотивна брошура, која започнува од 01.12.2015 г. Во неа е вклучен декоративен аспиратор за ѕидна монтажа модел VALUE PB A60 X и аспиратор за вградување во елемент со телескопски вадилки модел FLEXA M6 AM / X A60 под брендот FABER на исклучително атрактивни цени. Специјално за оваа кампања е подготвен и подарок кон секој купен аспиратор од оваа брошура, имено - алуминиумска флексибилна врска со должина од 150 см, ø120 mm. Подарокот можете да го пронајдете во пакувањето на  купениот од Вас аспиратор (во  FLEXA M6 AM / X A60 тој ќе биде позициониран во самиот аспиратор непосредно под металните филтри, а во VALUE PB A60 X во пакувањето на производот).

Во месец Декември, нашите трговски претставници ќе Ве посетат за да Ви ја достават лично новата Специјална Јубилејна Промоција и да Ви направат максимално сеопфатна презентација на вклучената флексибилна врска во неа.