НОВА ПРОМОЦИЈА И НОВА КОЛЕКЦИЈА PRIME МИЈАЛНИЦИ ОД EUROLUX / 01.04.2014

Почитувани клиенти,

Со задоволство Ве информираме дека пролетната сезона ја започнуваме со нова промоција од Експертот за уредите за вградувањеEurolux, која ќе биде во сила до 31.05.2014  г.

За прв пат, деби во промотивната  брошура ќе имаат новите исклучително атрактивни композитни и моноциклични инокс мијалници со европско потекло од серијата Prime на Eurolux - за сите, кои  сакаат  удобноста во зоната на миење.

Новите инокс модели Prime се одликуваат со иновативен  Easy-Mount систем, со кој монтажата на садоперата е полесна од  било кога. Prime Prisma Clean серијата импресионира со радиус, со кој  дури и  најтешките  места за  чистење веќе не се проблем, а 100% рециклирачките  Prime Eco Stone модели се совршен избор за современата "зелена" кујна.

Изберете го својот  омилен  Prime мијалник  овде  или во  продавниците за мебел  и студијата за  опремување на кујни според индивидуални проекти  на територијата на  целата земја.