НОВАТА ПРОМОЦИЈА НА EUROLUX Е ФАКТ / 01.07.2014

Почитувани клиенти,

Задоволство ни е да Ви ја претставиме новата промоција на Експертот за  уредите за вградување  – Eurolux, која ќе биде во сила  до 31.08.2014г.

В промотивната  брошура ќе ги најдете најатрактивните уреди за вградување на пазарот - со цени без конкуренција, модерен дизајн и не на последно место, со  карактеристичен квалитет  и функционалност.

Во новата промоција свое деби има и специјалната понуда  пакет  на марката Lino – комбинација од телескопски аспиратор FLEXA 300, мултифункционална фурна за вградување FVA 6M1 XS и сензорска  стаклокерамичка плоча PVL TC4. Освен  што може да  се купат  по  промтивна пакет цена, трите производи нудат и подарок - целосна 5-годишна OPTIMUM гаранција.

Новата промоција на Eurolux ве очекува  овде, како и во  продавниците за мебел  и специјализираните студија за  опремување на кујни според индивидуални проекти  на територијата на  целата земја.