EUROLUX СО ПРОДОЛЖЕНА ПРОМОЦИЈА / 01.09.2014

Почитувани  клиенти,

Би сакале да Ве информираме, дека поради искажаниот голем интерес за  промотивната  брошура на Експерт за уреди за вградување - Eurolux во активна летна сезона, нејзиниот  рок  на важност ќе биде продолжен до 31 Октомври 2014 г.

Продолжената промоција на Eurolux можете да ја видите  овде, како и во  продавниците за мебел  и специјализираните студија за  опремување на кујни според индивидуални проекти  на територијата на  целата земја.