EUROLUX И LINO СО НОВА ПРОМОЦИЈА / 05.06.2015

Од 8.06.2015г. новата промоција на Експертот за  уредите за вградувањеEurolux и Lino Удобноста која е достапна, веќе е факт.

Акцент на промоцијата се новите „Трио“ пакети на Eurolux и LINO, со целосна 5-годишна OPTIMUM гаранција, како и специјалните понуди кои импресионираат со своите цени, квалитет   и функционалност без  конкуренција.

Посебно  внимание во  новата брошура   имаат  и најатрактивните  понуди од палетата на  композитни и иноксни мијалници и чешми Lino, както и четирите атрактивни комбинации на аспиратор, плоча и фурна на брендот, исто така со   целосна  5-годишна OPTIMUM гаранција.

Сметавме и на тие кои не сакаат да мијат на раце – специјалните промотивни  цени на машините за миење на садови на Eurolux и Lino  ќе  ги изненадат и вашите најсмели очекувања.

Со новите промотивни понуди  на Eurolux и Lino можете да се запознаете овде, како и во  продавниците за мебел  и специјализираните студија за  опремување на кујни според индивидуални проекти  на територијата на  целата земја.