СКОЛЕКС Д.О.О. СО ИНОВАТИВЕН ШТАНД НА СКОПСКИОТ САЕМ МЕБЕЛ 2014 / 20.03.2014

Почитувани клиенти и партнери,

СКОЛЕКС  Д.О.О.  има задоволство да Ве покани да го посетите  штандот на нашата фирма  (хала 4, штанд 405)  во рамките на СКОПСКИОТ САЕМ МЕБЕЛ 2014, кој ќе се одржи во  периодот   од  25 до  30 март 2014 г.

Бидете дел од инспиративната атмосфера на нашиот високотехнолошки и еколошки  свет, во кој  црно-белите нијанси, стаклото и иноксот  се преплетуваат во  хармонична целина – во името на кујната  на 2014 г.  Специјално за вас, за прв пат за време на саемот  ќе  бидат претставени и новите композитни и моноциклични инокс  мијалници од серијата PRIME.

Ве очекуваме!