НОВА КОЛЕКЦИЈА НА РЕТРО УРЕДИ ОД EUROLUX И FABER / 10.11.2014

Следејќи го РЕТРО  БРАНОТ во опремувањето на современата кујна, Експертот за уредите за вградување - Eurolux и Лидерот кај аспираторите - Faber на македонскиот пазар нудат нова сензационална колекција на уреди со ретро дизајн, кои ја комбинираат функционалноста и естетиката. Аспираторите на Faber - Ranch, Trendy и West, се  изведени во рустикален стил, тип на  камин.  Се нудат во две димензии – 60 и 90 cm. , кои се  украсени со  дрвена рамка за  посилно ретро чувството. Рустикалниот изглед и  решенијата на бои како  слонова коска, бакар, карбон-графит и беж гранит на мултифункционалните фурни на Eurolux – FVNR 57 и FVNR 462B се совршено  надополнување на класичниот  дизајн на кантри аспираторите.  За оптимални комбинации, во истите бои се изработени и   заштитните рамки на новите стакло-керамички ретро плочи  на Eurolux  – PVNR TC3 и PVNR TC4.

Специјално за познавачите на ентериерот  во стилот Прованса, новата ретро линија на  уреди на Eurolux и Faber нудат  и 4 ретро пакето со различни  комбинации на аспиратор, плоча и фурна. Секој од ретро пакетите се нуди со целосна  5-годишна OPTIMUM гаранција, како подарок.

Новата Ретро брошура на Eurolux и Faber можете да ја разгледате овде, како и во  продавниците за мебел  и специјализираните студија за  опремување на кујни според индивидуални проекти  на територијата на  целата земја.