Модел: H 60PB

H 60PB
 
H 60PB BK/X
Црна стаклена плоча/инокс 8.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 598 m3/h
 • Енергетска класа - D
 • Двотурбински мотор
 • Управување со Push buttons копчиња
 • Сензорско управување
 • Моќност P(max) - 210 W
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 46 dB(A)
 • Халогено осветлување - 2х50 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Вклучена неповратена клапна
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 800 ден

Дополнителна информација за производот