Модел: MFL 20M CS

MFL 20M CS
Silver боjа 4.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Микробранова печка
 • Капацитет - 20 l
 • Номинална мокност на микроб. - 700 W
 • Степени на микробранова моќност - 5
 • Рачно управување
 • Однадвор - Сребрено сива
 • Одвнатре - Сива
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Push button отварање на вратата
 • Функциjа одмрзнување

Дополнителна информација за производот