SKOLEKS УЧЕСТВУВА НА СКОПСКИОТ САЕМ НА МЕБЕЛ 2011 / 17.03.2011

Од 22 до 27 март 2011 г.одна за време на Меѓународниот саем за мебел во Скопје, СКОЛЕКС Д.О.О. за прв пат ќе го претстави новиот трговски каталог на фирмата за 2011 г.

БИДИ ИНФОРМИРАН! БИДИ ИНФОРМИРАН! / 09.12.2010

Како европски корисник, ти имаш право да го проучуваш пазарот и да ги споредуваш сите можности, кои тој ти ги нуди.

Првата индукциска плоча од Eurolux е факт / 17.08.2010

Во чекор со актуелните технолошки и дизајнерски тенденции во современата кујна, Eurolux ја претстави првата индукциска плоча од својата производна гама.

NARDI sa novim logom / 16.09.2008