Модел: GEMMA EG8 X

GEMMA EG8 X
 
GEMMA EG8 A60 – 60 см
Инокс 17.750 ден
GEMMA EG8 A90 – 90 см
Инокс 19.150 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 685 m3/h
 • Енергетска класа - C
 • Нова генерација ENERGY мотор EG - 8
 • Двотурбински мотор
 • SUNZI електроника
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 45 dB(A)
 • LED осветлување - 2 x 1,1 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 60, 90 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Нова генерациjа на турбина
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • LED осветлување
 • Систем за брза монтажа / демонтажа
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 1590 ден
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 4990 ден
 • Инокс задна преграда – 90 см - 6500 ден
 • Инокс задна преграда – 60 см - 4750 ден

Дополнителна информација за производот