Модел: T-LIGHT

T-LIGHT
 
T-LIGHT EV8+ X A90
Инокс 55.490 ден
T-LIGHT EV8+ WH MATT A90
Бел мат 59.290 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 690 m3/h
 • Енергетска класа - A
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • Сензорско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 50 dB(A)
 • Периметрално LED осветлување - 15 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 90 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • ПРЕДНОСТИ
 • Периметрална аспирациja
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • LED осветлување
 • CONNECTION- Конекција со индукицона плоча
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Далечински управувач - 3400 ден
 • Филтер на активен јаглен - 1590 ден
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 4990 ден

Дополнителна информација за производот