Модел: STILO DX / SP

STILO DX / SP
Инокс  
STILO DX A90 – 90 см
Инокс 30.450 ден

Спецификација за производот

 • Рок на достава - 7 недели
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 420 m3/h
 • Енергетска класа - D
 • Нова генерација ENERGY мотор EG - 6
 • ENERGY дифузер
 • Електронско управување
 • SUNZI електроника
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 53 dB(A)
 • LED осветлување - 2x1,1 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 90 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Нова генерациjа на турбина
 • Интензивна аспирација
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 1590 ден
 • Високоефективен филтер од активен јаглен - 4990 ден
 • Високоефективен филтер од активен јаглен HFH - 11990 ден
 • Филтри - baffle filter - 2590 ден
 • Комплет за далечински мотор - 9300 ден
 • Комплет прилагодливи инокс оџаци - 6500 ден
 • Инокс задна преграда – 90 см - 6500 ден
 • Високоефективен Baffle филтер - 37 ден

Дополнителна информација за производот

DX - десна положба