Модел: FABULA PLUS WH

FABULA PLUS WH
Бело стакло / инокс 92.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 720 m3/h
 • Енергетска класа - А
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • Сензорско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 43 dB(A)
 • LED осветлување - 1 x 5 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 90 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Периметрална аспирациja
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • Одложено исклучување до 30 мин.
 • Функција КОМФОРТ 24 часа
 • Индикатор за нечисти филтри
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 8690 ден
 • Декоративна правоаголна решетка за работа во режим на филтрирање - 10790 ден
 • Комплет за далечински мотор - 8600 ден
 • Далечински управувач - 3400 ден

Дополнителна информација за производот