Модел: ECLIPSE EG8 X A37

ECLIPSE EG8 X A37
Инокс 22.650 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 590 m3/h
 • Нова генерација ENERGY мотор EG - 8
 • Енергетска класа - C
 • Електронско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 44 dB(A)
 • LED осветлување - 2 x 1,1 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 37 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Нова генерациjа на турбина
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 1590 ден
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 4990 ден

Дополнителна информација за производот