Модел: IN-NOVA PREMIUM X

IN-NOVA PREMIUM X
Инокс  
IN-NOVA PREMIUM X A60
Инокс 28.990 ден
IN-NOVA PREMIUM X A90
Инокс 30.690 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • За полно вградување
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 670 m3/h
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • Електронско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 53 dB(A)
 • LED осветлување - 2 x 1,1 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - A
 • Димензии - 60/90 см
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • HEATING SENSOR Заштитен топлотен сензор
 • Периметрална аспирациja
 • Индикатор за нечисти филтри
 • Интензивна аспирација
 • LED осветлување
 • CONNECTION- Конекција со индукицона плоча
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Далечински управувач - 3400 ден
 • Филтер на активен јаглен - 2190 ден
 • Комплет за далечински мотор - 9300 ден

Дополнителна информација за производот

*Инсталирање на аспираторот на минимум 53 cm од плочата.