Модел: INKA LUX EVO X A70

INKA LUX EVO X A70
28.990 ден
INKA LUX EVO BK MATT A70
Црн мат 29.990 ден
INKA LUX EVO WH MATT A70
Бел мат 29.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • За полно вградување
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 670 m3/h
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • Електронско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 47 dB(A)
 • LED осветлување - 3 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - B
 • Димензии - 70 см
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • MODERN FLAT DESIGN
 • Sound Pro технологиja - намалување на бучавата
 • Периметрална аспирациja
 • Easy fix - лесна монтажа
 • Интензивна аспирација
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 1550 ден
 • Високоефективен филтер од активен јаглен - 4050 ден
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 6590 ден
 • Комплет за далечински мотор - 9300 ден

Дополнителна информација за производот