Модел: INTEGRA PREMIUM NF X A52

INTEGRA PREMIUM NF X A52
Инокс  
INTEGRA PREMIUM NF X A52
Инокс 12.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • За полно вградување
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 700 m3/h
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • Електронско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 53 dB(A)
 • LED осветлување - 2x1 W
 • Mеталo-касетъчен филтър
 • Енергетска класа - B
 • Димензии - 53 см
 • Гаранциjа 36 месеца
 • ПРЕДНОСТИ
 • MODERN FLAT DESIGN
 • Интензивна аспирација
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 1550 ден
 • Високоефективен филтер од активен јаглен - 4050 ден
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 6590 ден
 • Комплет за далечински мотор - 9300 ден

Дополнителна информација за производот