Модел: INKA LUX SMART

INKA LUX SMART
Инокс  
INKA LUX SMART EV8 X A52
Инокс 14.990 ден
 16.250 ден
INKA LUX SMART EV8 X A70
Инокс 16.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • За полно вградување
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 740 m3/h
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • SUNZI електроника
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 49 dB(A)
 • LED осветлување - 2x1,1 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - B
 • Димензии - 52 см, 70 см
 • Гаранциjа 36 месеца
 • ПРЕДНОСТИ
 • MODERN FLAT DESIGN
 • EASY FIX
 • Интензивна аспирација
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 1550 ден
 • Високоефективен филтер од активен јаглен - 4050 ден
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 6590 ден
 • Комплет за далечински мотор - 9300 ден

Дополнителна информација за производот