Модел: IN-LIGHT

IN-LIGHT
Инокс  
IN-LIGHT EV8+ X A52
Инокс 40.900 ден
IN-LIGHT EV8+ X A70 рок на испорака 7 недели
Инокс 43.590 ден
IN-LIGHT EV8+ WH MATT A52
Бел мат 43.990 ден
IN-LIGHT EV8+ WH MATT A70 рок на испорака 7 недели
Бел мат 46.750 ден
IN-LIGHT BK MATT A52 EV8+ KL
Црн мат  
IN-LIGHT BK MATT A70 EV8+ KL рок на испорака 8-10 недели
Црн мат  

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 635 m3/h
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • Електронско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 56 dB(A)
 • Периметрално LED осветлување
 • Периметрално LED осветлување - 8 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - A
 • Димензии - 52 / 70 см
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Периметрална аспирациja
 • Индикатор за нечисти филтри
 • Одложено исклучување до 30 мин.
 • Интензивна аспирација
 • Функција КОМФОРТ 24 часа
 • Далечински управувач
 • LED осветлување
 • CONNECTION- Конекција со индукицона плоча
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 1550 ден
 • Високоефективен филтер од активен јаглен - 4050 ден
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 6590 ден

Дополнителна информација за производот