Модел: Вертикален коленест свиок 90°

Вертикален коленест свиок 90°
Бел 690 ден

Спецификација за производот

  • Код.: - 4021010

Дополнителна информација за производот

За спојување на рамен канал и кружна цевка, потребен е рамен соединувач