Модел: Комплект за дистанционен мотор код 112.0327.007

Комплект за дистанционен мотор код 112.0327.007
9.300 ден

Дополнителна информација за производот

MADISON  / CASSIOPEA  ISOLA
CUBIA GLOSS / CUBIA ISOLA /  GLORY
GLORY ISOLA / CYLINDRA / MAIN
CYLINDRA ISOLA / MAIN ISOLA
CYLINDRA GLOSS / MATRIX
ORIZZONTE PLUS, STILUX
SCREEN / GLASSY ISOLA

 

Комплет за далечински мотор - користењето на овој комплет овозможува моторот на апираторот да биде  преместен на оддалечена позиција во домот, максимално намалувајќи го нивото на бучава. Корпусот за далечинскиот мотор може да се позиционира  на  три различни начини:

Внимание: Далечинскиот мотор треба да биде поврзан кон  аспираторот и кон надворешниот излезен отвор  со цевки со Ø150 mm.