Модел: DL1 P310 V

DL1 P310 V
16.990 ден
 17.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Машина за миење на садови за целосно вградување
 • Електронско управување
 • Енергетска класа - E
 • 3 програми
 • 10 комплета
 • 2 темп. - 50°С, 65°С
 • Ниво на бучава - 54 dB(A)
 • Електронски дисплеj
 • Потрошувачка на вода со ECO 50°C - 12 l
 • Подвижна кошница за прибор за јадење
 • Регулируеми държачи за чаши
 • Омекнувач на вода
 • Димензиа - 45см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Одложен старт до 3 /6/ 9
 • 1/2 полнење
 • Мини активно сушене
 • Систем за троjно филтрирање на водата
 • Три зони на распркување на водата
 • Индикатор за крај на програмата
 • Индикатори за сол и средство за чистење
 • Скриен греjач
 • Прилагодлива горна кошница

Дополнителна информација за производот