Модел: HBEI TC3B-2 FS

HBEI TC3B-2 FS
Црно стакло 20.990 ден

Спецификација за производот

 • Индукциона стаклокерамичка плоча
 • Преден фасет
 • One Touch сензорско управување
 • POT Detection технологија
 • Ultra Boost – функциjа за забрзување
 • Функција Интелигентна пауза
 • Индукционни зони - 3
 • Степени на моќност - 9
 • Child Lock заштита за деца
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Димензии - 600x510 cm
 • Гаранциja 36 месеца

Дополнителна информација за производот