Модел: FCH 32 C

FCH 32 C
Црно стакло 34.890 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Индукциона стаклокерамичка плоча
 • Заштитна алуминиумска рамка
 • One Touch сензорско управување
 • Container detection систем
 • Booster – забрзано загревање
 • Таjмер до 99 мин.
 • Индукционни зони - 2
 • Степени на моќност - 9
 • Функција за безбедност – автоматско исклучување
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Монтажен отвор - 270x500 mm
 • Димензии на зоните - 110-225 mm
 • Димензии - 290x520 cm
 • Максимална моќност P (макс) - 3700 W
 • Гаранциja 36 месеца

Дополнителна информација за производот