Модел: ECH2 TC4 FV

ECH2 TC4 FV
Црно стакло 12.490 ден
 13.990 ден

Спецификација за производот

 • Стаклокерамичка плоча
 • Преден фасет
 • One Touch сензорско управување
 • Индивидуално програмирање на секоја зона
 • Самоисклучувачки и сигнализирачки Cooking Timer
 • Quick Heating - Функција брзо загревање
 • Брзи грeјни зони - 4
 • 9 степени на моќност
 • Функција исклучување за безбедност
 • Child Lock заштита за деца
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Димензии: - 590x520 мм
 • Гаранциjа 36 месеца

Дополнителна информација за производот