Модел: HSL 263 VL W

HSL 263 VL W
Бел 14.290 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Фрижидер со замрзнувач
 • Бруто / Нето обем - 216/213 l
 • Разладувачки дел - 171 л
 • Замрзнувачки дел - 42 л
 • Енергетска класа - F
 • Климатска класа - N
 • Реверсна врата / лево - десно отварање
 • Вградени рачки
 • 1 компресор
 • Димензии (H x W x D) - 1440x540x570 mm
 • Гаранциjа 36 месеца
 • ПРЕДНОСТИ
 • Автоматско одмрзнување
 • Електронски терморегулатор
 • Антибактериска заштитна покривка

Дополнителна информација за производот

ОПРЕМА - разладен дел
Четири подвижни регулирачки стаклени полици
Полица за  шишиња
Стаклени полици со изолација против разлевање
Две дополнителни проѕирни кутии за овошје
Проѕирна полици за млечни производи
Држач за јајца
Две дополнителни кутии

 

ОПРЕМА - замрзнување дел
Две одделениjа
Форма за мраз