Модел: RFE 373SL V X

RFE 373SL V X
Инокс 30.690 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Комбиниран фрижидер со замрзнувач
 • Бруто / Нето обем - 341л / 324 l
 • Разладувачки дел - 230 л
 • Замрзнувачки дел - 94 л
 • Енергетска класа - F
 • Климатска класа - T / SN
 • Реверсна врата / лево - десно отварање
 • Вградени рачки
 • 1 компресор
 • Димензии (H x W x D) - 1860 x 595 x 650 mm
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • FROST FREE систем за ладење
 • Електронски терморегулатор
 • Електронско сензорско управување
 • LCD дисплеj
 • Антибактериска заштитна покривка
 • Функција - Брзо ладење
 • Функциja - Брзо замрзнување/Quick Freeze
 • Функција ладење на пијалоци со тајмер
 • Економичен режим
 • Функција – Празници
 • Функција Screen Saver
 • Заштита заклучување од деца / Child Lock
 • Аларм за заборавена отворена врата
 • SUPER FRESH – Зона за свежо овошје со контрола на влажноста
 • SUPER COOL – Зона за свежо месо и риба
 • Внатрешен вентилатор за прецизно распоредување на температурата

Дополнителна информација за производот