Модел: HSL 1001 FVL W

HSL 1001 FVL W
Бел 8.950 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Бруто / Нето обем - 91/89 l
 • Разладувачки дел - 89 л
 • Енергетска класа - F
 • Реверсна врата / лево - десно отварање
 • Вградени рачки
 • 1 компресор
 • Димензии (H x W x D) - 821x480x500 mm
 • Гаранциjа 36 месеца
 • ПРЕДНОСТИ
 • Автоматско одмрзнување
 • Електронски терморегулатор
 • Антибактериска заштитна покривка

Дополнителна информација за производот