Модел: HVL 27LF V

HVL 27LF V
22.990 ден
 23.990 ден

Спецификација за производот

 • Достапно од - 01.07.2018г.
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Фрижидер со замрзнувач за вградување
 • Бруто / Нето обем - 256/251 l
 • Разладувачки дел - 181 л
 • Замрзнувачки дел - 70 л
 • Енергетска класа - F
 • 1 компресор / Климатска класа - ST/N
 • Димензии - 1770x540x545 см
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Автоматско одмрзнување
 • Електронски терморегулатор
 • LED внатрешно осветлување
 • SUPER FRESH – Зона за свежо овошје со контрола на влажноста
 • Антибактериска заштитна покривка
 • Реверсна врата / лево - десно отварање

Дополнителна информација за производот