Модел: FL1 F5PDS XS

FL1 F5PDS XS
Црно стакло / инокс 11.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Мултифункционална фурна
 • 5 функции
 • Сензорски електронски програматор
 • Втиснувачки копчиња Push buttons
 • Енергетска класа А
 • 1 длабока тавичка + 1 длабока 88 мм тавичка
 • Инокс + црно стакло
 • Димензиja – 60 cm
 • Гаранциja - 60 месеца
 • 65 L XL MAXI VIEW
 • Врата од цело внатрешно стакло
 • Отстранливо внатрешно стакло за лесно чистење
 • Тангенциален разладувачки вентилатор
 • Странични решетки
 • Easy to Clean - Лесен за чистење емајл

Дополнителна информација за производот