Модел: EO2 F8PTG BK

EO2 F8PTG BK
Црно стакло 16.990 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Мултифункционална фурна
 • 8 функции
 • Сензорски електронски програматор
 • Електронски тајмер
 • Втиснувачки копчиња Push buttons
 • Вентилирано печење на нивоа
 • Осветлување на рерната
 • Енергетска класа А
 • 1 длабока тавичка + 1 решетка
 • Црно стакло
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja - 60 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • 70L XL Super зафатнина
 • COOL Touch Door - Двојно застаклена ладна врата
 • Отстранливо внатрешно стакло за лесно чистење
 • INTENSIVE AIRing System - Двозонски систем за ладење
 • Child Lock - Заклучување за заштита од деца
 • Телескопски водилки / 1 ниво
 • Странични решетки - 11 позиции
 • Каталитичка плоча – задна
 • Easy to Clean - Лесен за чистење емајл

Дополнителна информација за производот