Контакти

 

СКОЛЕКС ДОО
Скопje
ул. 36; бр. 20, Општина Илинден
gps: 42.000040,21.581947
тел.:  02 / 32 39 777
факс: 02 / 32 39 715
e-mail: info.skoleks@leksgroup.com

 

СОПСТВЕН ЕКСПРЕСЕН СЕРВИСЕН ЦЕНТАР

За мобилни и фиксни телефони

e-mail: skoleks_service@leksgroup.com

 

Ексклузивни салони на СКОЛЕКС ДОО

 

САЛОН СКОЛЕКС Илинден – Скопje
ул. 36; бр. 20 / влез 2
gps: 42.000040,21.581947
тел.: 02 / 322 75 80
моб.: 071 / 250 512

 

САЛОН ТЕТОВО
ул. Видое Смилевски Бато бр. 21А, лок.1
тел.: 044 / 337 919
моб.: 071 / 250 513