Модел: SANDY

SANDY
4.990 ден

Спецификација за производот

  • Со флексибилно црево
  • QUARTZGRANIT - Количина во магацин
  • QUARTZGRANIT бои No - 710 / 601 / 111 / 110
  • .
  • Гаранциja 24 месеца

Дополнителна информација за производот