Модел: VOX

VOX
7.990 ден

Спецификација за производот

  • QUARTZGRANIT - Количина во магацин
  • QUARTZGRANIT бои No - 710 / 601 / 111
  • .
  • Гаранциja 24 месеца

Дополнителна информација за производот