Модел: DAISY

DAISY
4.690 ден

Спецификација за производот

  • UNIGRANIT - Количина во магацин
  • UNIGRANIT бои No - 68 / 62 / 51 / 48 / 40
  • .
  • QUARTZGRANIT - Количина во магацин
  • QUARTZGRANIT бои No - 710 / 601 / 111
  • .
  • Гаранциja 24 месеца

Дополнителна информација за производот