Модел: RAS PLUS

RAS PLUS
9.390 ден

Спецификација за производот

  • NANOGRANIT - Количина во магацин
  • NANOGRANIT бои No - 99 / 97 / 96 / 93 / 86
  • .
  • Гаранциja 24 месеца

Дополнителна информација за производот