Модел: BLADE PLUS

BLADE PLUS
22.990 ден

Спецификација за производот

  • NANOGRANIT - Количина во магацин
  • NANOGRANIT бои No - 86 / 96 / 99
  • .
  • Гаранциja 24 месеца

Дополнителна информација за производот