Модел: TWEET

TWEET
 
TWEET EV8 LED BK A55
Черно стъкло/черен комин 16.990 ден
 18.750 ден
TWEET EV8 LED BK A80
Черно стъкло/черен комин 18.690 ден
 19.990 ден
TWEET EV8 LED WH A55
Бяло стъкло/бял комин 17.490 ден
 19.390 ден
TWEET EV8 LED WH A80
Бело стакло / бел оџак 19.790 ден
 20.650 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 710 m3/h
 • Енергетска класа - B
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • Сензорско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 51 dB(A)
 • LED осветлување - 2x1,1 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 55/80 cm
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Нова генерација на мотор
 • Периметрална аспирациja
 • Интензивна аспирација
 • Одложено исклучување до 5 мин.
 • Во цената е вклучен оџак
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтри - активен јаглен - 1550 ден
 • Високоефективен филтер од активен јаглен - 4050 ден
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 6590 ден
 • Комплет за филтрирачки режим - бел - 1900 ден
 • Комплет за филтрирачки режим - црн - 1900 ден
 • Комплет за далечински мотор - 9300 ден

Дополнителна информација за производот

*По потрошвање на залихите на овоj модел, наредниот ќе биде со LED осветлување.