Модел: MAXI SL

MAXI SL
 
MAXI SL 60 W
Бел 6.390 ден
 6.790 ден
MAXI SL 60 X
Инокс/сивa 6.590 ден
 7.100 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 606 m3/h
 • Енергетско ефикасен двотурбински мотор
 • Електромеханичко управување со SG лизгачи
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 47 dB(A)
 • Халогено осветлување - 2x50 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - D
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Конструкција со подобрени карактеристики
 • Телескопско извлекување на панелот
 • Двојно извлекувачки метален филтер
 • Вклучена неповратена клапна
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 800 ден

Дополнителна информација за производот