Модел: FLEXA X A60

FLEXA X A60
Инокс/сивa 4.690 ден
 5.650 ден

Спецификација за производот

 • .
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 305 m3/h
 • Двотурбински мотор
 • Електромеханичко управување со SG лизгачи
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 53 dB(A)
 • LED осветлување - 2 x 4 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - D
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Конструкција со подобрени карактеристики
 • Телескопско извлекување на панелот
 • Двојно извлекувачки метален филтер
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 750 ден

Дополнителна информација за производот