Модел: FLEXA GLASS

FLEXA GLASS
 
FLEXA GLASS LUX BK A60
Црна стаклена плоча + црно 7.190 ден
FLEXA GLASS LUX W A60
Бела стаклена плоча + бело 7.190 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 270 m3/h
 • Електромеханично управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 51 dB(A)
 • LED осветлување - 2 x 4 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - D
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Конструкција со подобрени карактеристики
 • Двојно извлекувачки метален филтер
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 750 ден

Дополнителна информација за производот