Модел: FLEXA GLASS LUX

FLEXA GLASS LUX
 
FLEXA GLASS LUX BK A60
Црна стаклена плоча + црно 9.390 ден
FLEXA GLASS LUX WH A60
Бела стаклена плоча + бело 9.390 ден

Спецификација за производот

 • .
 • .
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 420 m3/h
 • Електромеханично управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 57 dB(A)
 • LED осветлување - 2 x 1,1 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - D
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Конструкција со подобрени карактеристики
 • Двојно извлекувачки метален филтер
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 750 ден

Дополнителна информација за производот