Модел: SWIFT

SWIFT
 
SWIFT X/WH A60
Инокс / Белo стакло 42.350 ден
SWIFT X/WH A90 рок на достава 7 недели
Инокс / Белo стакло 44.850 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 520 m3/h
 • Дифузер NAUTILUS
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • Управување со копче на вртење / лизгач на стаклен панел
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 59 dB(A)
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 60/90 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • Индикатор за нечисти филтри
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 60 cm - 2190 / 90cm - 3150 ден

Дополнителна информација за производот