Модел: MAXIMA Touch

MAXIMA Touch
Инокс  
MAXIMA TOUCH EV8 LED X A60
Инокс/сивa 13.990 ден
 15.590 ден

Спецификација за производот

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 730 m3/h
 • Нова генерациja EVO дифузер
 • Сензорско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 51 dB(A)
 • LED осветлување - 2x1,1 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - B
 • Димензии - 60/90 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • Одложено исклучување до 5 мин.
 • Конструкција со подобрени карактеристики
 • Двојно извлекувачки метален филтер
 • Интензивна аспирација
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 1550 ден
 • Високоефективен филтер од активен јаглен - 4050 ден
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 6590 ден
 • Комплет за далечински мотор - 9300 ден

Дополнителна информација за производот